Vill du

skapa minnen

för livet

Mirja Photography erbjuder dig en unik upplevelse med fokus på det personliga och naturliga. Minnen och känslor som är viktiga för dig och som du vill bevara.


Hur ser din drömfotografering ut? Jag fångar er stund tillsammans på bild så att ni får underbara minnen att minnas tillbaka på i många år och som även barnen kommer ha glädje av när de växer upp!

En familjefotografering är en investering för livet, både för dig och dina barn. Att få minnas nu, men även om 10, 20 eller 40 år. Inget slår att kunna minnas känslor, lukter, skratt och kramar. Då finns det inget bättre än bilder – dina bilder.

För att få naturliga och avslappnade foton väljer vi tillsammans en plats för fotograferingen. Kanske i skogen, vid vattnet eller i trädgården…

Barnporträtt-Vetlanda, Eksjö
Barnfotografering i Eksjo

ANN-SOFIE HAR ORDET

”…DET BLEV RIKTIGT FINA BILDER OCH VI ÄR SUPERNÖJDA…”

 ”En fantastiskt duktig fotograf med känsla för att finna de rätta ögonblicken. Det blev riktigt fina bilder och vi är supernöjda!! Kan varmt rekommendera Mirja!”

Vanliga frågor

Jag jobbar främst med det naturliga ljuset och fotograferar utomhus året runt. Varje årstid ger sitt speciella unika ljus och karaktär. Jag kommer med förslag på fotoplatser och anpassar fotograferingen efter det ljus och väder som är på fotograferingsdagen. Du får självklart komma med idéer på platser också. Kanske har du någon favoritplats, ett alldeles eget underbart smultronställe?

Ljuset och val av plats påverkar mycket i en bild och jag väljer omsorgsfullt mina fotoplatser. Jag föredrar att fotografera i jämt ljus. En dag med mycket sol placerar vi oss i skuggan eller ännu bättre, väljer en tid senare på dagen. Allra helst ca en timma innan solen går ned, då är det de bästa förhållandena för att fotografera i naturligt ljus.

Egentligen finns det inget dåligt fotoväder. Mulet väder ger ett underbart ljus och är ett av de bästa förhållanden att fotografera i. Regnar det så kan vi använda oss av färgglada detaljer som gummistövlar och paraplyer. Det höjer dina bilder och är ett kul alternativ. Jag hittar nya bra fotoplatser om det behövs. Det är en av anledningarna till att du anlitar mig, du känner dig trygg i att jag löser allt hela vägen. Vid ösregn eller hagelstorm kan det naturligtvis tänkas att jag bokar om tiden.

Det du känner dig mest bekväm i är alltid det bästa. Men försök att undvika för mycket mönster, ränder och färgstarka kulörer, välj hellre neutrala toner. Klädval är viktigt för att skapa balans i bilderna. Tänk på vad du vill se hänga på din vägg hemma i flera år framöver. Kanske ska tröjan med tryck på få stanna hemma just idag. Är ni flera personer som ska vara med på samma bild är det snyggt om ni färgmatchar varandra.

Barnfotograf_Vetlanda
Familjefotografering_Vetlanda
Barnfotografering Vetlanda
Barnfotograf_Ljusdal

Vad kostar det?

BARN &FAMILJ
1 500 kronor
Fotograferingen betalas innan själva fotograferingstillfället och detta ingår:

Planering / konsultation inför fototillfället
Cirka 45 minuters fotografering
Urval och redigering av bilderna
Bildvisning i onlinegalleri där du i lugn och ro väljer ut dina favoriter.

5 DIGITALA BILDER 
♥ 2 000 kronor

10 DIGITALA BILDER
♥ 3 500 kronor

ALLA DIGITALA BILDER  
♥ 4 500 kronor

Låt inte era bilder stanna digitalt i datorn utan fyll era väggar med kärlek i form av förstoringar eller varför inte ett vackert album att bläddra i?
Jag erbjuder vackra album och print på fotopapper av högsta kvalitet.

Bokningsförfrågan